Telefoonnummer

06-29354956

Thaise/Thaise klassieke massage

Een eeuwen oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. Het is een interactieve manipulatie van het lichaam, door gebruik van passieve rekking en lichte druk op de energiebanen. Het brengt een dynamische lichamelijke ervaring waardoor het lichaam, geest, emoties en levenskracht in de juiste balans weer wordt gebracht. 

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 25,-
60 minuten€ 45,-
90 minuten€ 65,-
120 minuten€ 85,-

We leven tegenwoordig in een stressvolle maatschappij

Waar iedereen haast heeft en druk is. Wilt u deze situatie eens doorbreken en alles van uw schouders af te laten glijden, dan dient u beslist een bezoek te brengen aan onze "Health & Beauty Thanalin Massage". Bij ons komt u door middel van onze behandelingen volledig tot rust en zult u genieten van de sfeer en ambiance. We bieden diverse massages. U kunt kiezen voor alleen een massage of alleen een health-massage of een combinatie hiervan. 

Sportmassage

Indien deze massage bekwaam wordt uitgevoerd, is een sportmassage een van de meest effectieve therapieën: om spierspanning te doen verminderen en het herstel van de balans van het spierstelsel te doen bevorderen. Regelmatige massages laten uitvoeren: helpt bij het voorkomen van blessures bij atleten, welke anders zouden zijn ontstaan bij overtraining.

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 25,-
60 minuten€ 45,-
90 minuten€ 65,-
120 minuten€ 85,-

Spierpijn/office syndrome

Elke dag zitten veel personen gedurende vele uren te werken achter een computer. De houding hierbij is dikwijls niet correct. Dit kan op korte duur en lange termijn: leiden tot klachten aan de wervelkolom en spierproblemen veroorzaken in de armen en schouders. 

Door regelmatige gerichte massage en ontspanning kunnen wij preventief voor zorgen dat de bovenstaande klachten niet ontstaan. Tevens bij reeds aanwezige klachten is gerichte massage een uitermate goede remedie om weer klachtenvrij te worden. 

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 25,-
60 minuten€ 45,-
90 minuten€ 65,-
120 minuten€ 85,-

Aroma/ontspanningsmassage

Aroma massage maakt therapeutische gebruik van essentiële en etherische oliën. Deze oliën hebben verschillende effecten op het lichaam, geest en levenskracht. Ze kunnen kalmerend of stimulerend zijn, sommige hebben een pijnstillende en krampstillend effect. De meeste oliën zijn antibacterieel en kunnen gebruikt worden voor huidverzorging en wondherstel. 

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 25,-
60 minuten€ 45,-
90 minuten€ 65,-
120 minuten€ 85,-

Hotstone massage

Steenmassage is een unieke verbinding die men ervaart met de natuur, het biedt een gevoel van diepgang en toewijding wat men dikwijls geen aandacht meer voor heeft. Steenmassage betekent het gebruik van water en verwarmde basaltstenen van diverse afmetingen op belangrijke punten van het lichaam. Het geeft een diepe massage en vormt een sensatie van comfort en warmte.

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 30,-
60 minuten€ 50,-
90 minuten€ 70,-
120 minuten€ 90,-

Voetreflexologie massage

Is het geven van rust en een gevoel van welzijn door het stimuleren van de zenuwen op de voeten, wat een gunstig effect op het hele lichaam bevordert en de algemene gezondheid verbetert. 

De voet is de spiegel van het lichaam. Reflexologie is de toepassing van druk, rekking en bewegingen naar de voet wat een effect creëert naar het corresponderende gedeelte van het lichaam. 

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 25,-
60 minuten€ 45,-

Lymfatisch drainage massage

Is een fijne vorm van massage wat stimuleert het lymfevatenstelsel, verbeterd de stofwisseling, helpt het lichaam tot het verwijderen van afval- en giftige stoffen en voorziet in een extra steun in het immuunsysteem.

Het heeft een positief effect op huidproblemen, cellulitis, disfunctionele ademhalingssysteem en op personen met een lage energiebalans.

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 25,-
60 minuten€ 45,-
90 minuten€ 65,-
120 minuten€ 85,-

Lipomassage

Lipomassage helpt u om plaatselijke vetophopingen kwijt te raken door het diepere bindweefsel te masseren. De behandeling werkt diep door in de huid waardoor de afvoer van vetten op gang komt. Dit verbetert de doorbloeding, versnelt de stofwisseling en zorgt ervoor dat vastzittende vetten loskomen. 

Tijdsduur:Prijs:
60 minuten€ 45,-
90 minuten€ 65,-
120 minuten€ 85,-

Cellulitis massage

Heeft u last van een onregelmatig huidoppervlak als gevolg van cellulitis, dan kan deze massage ervoor zorgden dat uw huid er gladder, mooier en minder van omvang gaat uitzien. 

Aandachtsgebieden zijn vooral de heupen, billen, benen, armen en buik. Thanalin maakt hierbij gebruik van producten van het topmerk Clarins: dat uitsluitend plantaardige ingrediënten bevat

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 35,-
60 minuten€ 55,-

Body Scrub

Door middel van een body scrub worden dode huidcellen verwijderd en gaat de huid weer glanzen. Thanalin maakt hierbij gebruik van de toonaangevende producten van het merk BABOR. Na de scrub behandeling wordt het lichaam met bodycream gemasseerd. 

Tijdsduur:Prijs:
90 minuten€ 75,-

Duo massage

Wilt u samen met uw geliefde een massage ondergaan? Of een leuke dag hebben samen met uw beste vriend of vriendin? Kijk dan eens naar de mogelijkheid voor een duo massage, hierin zijn meerdere mogelijkheden en behandeling gezamenlijk mogelijk. 

Tijdsduur:Prijs:
30 minuten€ 45,-
60 minuten€ 85,-
90 minuten€ 125,-
120 minuten€ 165,-
Met Hotstone+ € 5,- per persoon
Met Bodyscrub+ € 10,- per persoon
Met Cellulitis+ € 10,- per persoon
error: ©2021 Health & Beauty Thanalin Massage